Merkure, Mars 04, 2015

Oferta turistike, Shen Valentini dhe Festat e Marsit, Paketa Turistike ne, Selanik, Sofje, Paris, Barcelone, Prage, Rome, Vjene, Vendet Skandinave. Turet e Pranveres  2015.

image image image image
Ekskursion ne Selanik - Festat e Marsit 6-8 Mars Udhetim me autobuz ne Selanik6-8 Mars 2015 - 2Nete/3Dite.
109 euro/person, mengjes bufe.Holiday Inn Thessaloniki 5*
Udhetim turistik ne Prage 19 - 22 Mars 2015 19 - 22 Mars 2015.  3 nete / 4 dite. Udhetim me avion, ekskursione me autobuz dhe kembe. Cmimi: 375 Euro / person
Udhetim Turistik ne Barcelone 17-20 Prill 2015 BARCELONE Data 17-20 PRILL 2015 Cmimi: 499 Eur Fluturim me Avion, Hotel ne qender, Ekskursione ne Barcelone me autobuz dhe guide. 19 Prill luhet Ndeshja e Futbollit: Barcelone-Valencia
Udhetim turistik ne Vjene 18 - 21 Prill UDHETIM TURISTIK NE VJENE me Avion.
18 - 21 Prill 2015                                          
3 Nete / 4 Dite (te plota).Cmimi: 429 euro/person

Video Barcelona


Barcelona 17-19 Prill 2015

MTI TRAVEL | Udhetime Turistike | Oferta Turistike

 Turi i Europes qendrore 8 dite, 399Eur Kliko ketu..>
 Sofje 6 - 8 Mars 2015, 89 Eur Kliko ketu..>
Paris 12-15 Mars 2015, 459Eur Kliko ketu..>
Prage 19-22 Mars 375Eur Kliko ketu..>
 Slloveni-Austri-Gjermani 5 dite,259 Eur Kliko ketu..>
Vjene 18-21 Prill 2015, 429 Eur Kliko ketu..>
 Barcelona 17-20 Prill 2015, 480 Eur Kliko ketu..>
Moske-Shen Petersburg Qersh 2015 Kliko ketu..>
 Vendet Skandinave 4-9 Qersh 2015 Kliko ketu..>
 Udhetim ne Korfuz 1-3 Maj 99 Eur Kliko ketu..>
Kalendari i tureve 2015 Kliko ketu..>

Regjistrohu

 Turi i Europes qendrore 8 dite, 399Eur Kliko ketu..>
 

Te gjitha turet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4