Enjte, Korrik 28, 2016

Adria Ferries

Bileta Trageti Adria Ferries
Emri Juaj (*)
Invalid Input
Telefoni (*)
Invalid Input
Adresa Email-it (*)
Invalid Input
Lloji i Udhetimit (*)

Invalid Input
Data e Nisjes (*)
Invalid Input
Data e Kthimit
Invalid Input
Nisja nga (*)
Invalid Input
Mberitja ne: (*)
Invalid Input
Lloji i Akomodimit (*)
Invalid Input
Sa te Rritur (*)
Invalid Input
Sa Femije deri 11.99
Invalid Input
Sa Bebe deri 1.99
Invalid Input
Makine (*)

Invalid Input
Lloji i Makines
Invalid Input
Kerkese Tjeter
Invalid Input

Informacion mbi llojin e akomodimit dhe Cmimet Baze
BARI - DURRES


ADRIA FERRIES
AKOMODIMI Sezon I Ulet Sezon I Mesem Sezon I Larte
LUX SUITE 2 KREVATE 110 125 135
A2 KABINE E JASHTME 2 KREVATE ME DUSH DHE SHERBIM 84 99 114
A3 KABINE E JASHTME 3 KREVATE ME DUSH DHE SHERBIM 84 99 114
A4 KABINE E JASHTME 4 KREVATE ME DUSH DHE SHERBIM 84 99 114
B2 KABINE E BRENDESHME 2 KREVATE ME DUSH DHE SHERBIM 74 89 101
B3 KABINE E BRENDESHME 3 KREVATE ME DUSH DHE SHERBIM 74 89 101
B4 KABINE E BRENDESHME 4 KREVATE ME DUSH DHE SHERBIM 74 89 101
C2 KABINE E BRENDESHME 2 KREVATE ME DUSH DHE SHERBIM 64 79 88
C3 KABINE E BRENDESHME 3 KREVATE ME DUSH DHE SHERBIM 64 79 88
C4 KABINE E BRENDESHME 4 KREVATE ME DUSH DHE SHERBIM 64 79 88
CC2 FJETORE / KREVATE TE BRENDSHEM 2 PA SHERBIM 55 69 74
CC4 FJETORE / KREVATE TE BRENDSHEM 4 PA SHERBIM 55 69 74
ATS POLTRON 47 55 65
DECK KUVERTE 47 55 65


AUTOMJETE TE SHOQERUARA Sezon I Ulet Sezon I Mesem Sezon I Larte
AUTO Makine Gjat Max 1.80 M me Bagazh ne Cati 84 90 100

Makine Gjat Max 1.80 M, Rimorkio, Caravan, Minibus, Deri 6 M 105 110 120
MBus Shtese per cdo meter linear 6 M 25 30 35
RIMO 3 Bagazh me Rimorkio Gjat deri 3 M, Gjat max 1.80 M 30 35 40
MOTO Motociklete, Scooter, Motociklete 26 30 37
BUS Autopullman me te pakten 505 te vendeve te zena nga pasagjeret 130 135 145
BICI Bicikleta PA PAGESE PA PAGESE PA PAGESE
ANIMALI Kafshe shtepiake: Qen, Mace PA PAGESE PA PAGESE PA PAGESEANKONA - DURRES


ADRIA FERRIES
AKOMODIMI Sezon I Ulet Sezon I Mesem Sezon I Larte
LUX SUITE 2 KREVATE 175 195 215
A2 KABINE E JASHTME 2 KREVATE ME DUSH DHE SHERBIM 130 145 165
A3 KABINE E JASHTME 3 KREVATE ME DUSH DHE SHERBIM 120 135 155
A4 KABINE E JASHTME 4 KREVATE ME DUSH DHE SHERBIM 105 120 135
B2 KABINE E BRENDESHME 2 KREVATE ME DUSH DHE SHERBIM 110 125 145
B3 KABINE E BRENDESHME 3 KREVATE ME DUSH DHE SHERBIM 105 120 135
B4 KABINE E BRENDESHME 4 KREVATE ME DUSH DHE SHERBIM 100 115 125
C2 KABINE E BRENDESHME 2 KREVATE ME DUSH DHE SHERBIM 100 115 125
C3 KABINE E BRENDESHME 3 KREVATE ME DUSH DHE SHERBIM 95 110 120
C4 KABINE E BRENDESHME 4 KREVATE ME DUSH DHE SHERBIM 90 105 115
CC2 FJETORE / KREVATE TE BRENDSHEM 2 PA SHERBIM 80 90 105
CC4 FJETORE / KREVATE TE BRENDSHEM 4 PA SHERBIM 80 90 105
ATS POLTRON 80 90 105
DECK KUVERTE 75 85 95


AUTOMJETE TE SHOQERUARA Sezon I Ulet Sezon I Mesem Sezon I Larte
AUTO Makine Gjat Max 1.80 M me Bagazh ne Cati 105 115 130

Makine Gjat Max 1.80 M, Rimorkio, Caravan, Minibus, Deri 6 M 155 165 175
MBus Shtese per cdo meter linear 6 M 35 40 45
RIMO 3 Bagazh me Rimorkio Gjat deri 3 M, Gjat max 1.80 M 50 55 60
MOTO Motociklete, Scooter, Motociklete 45 50 55
BUS Autopullman me te pakten 505 te vendeve te zena nga pasagjeret 255 235 245
BICI Bicikleta PA PAGESE PA PAGESE PA PAGESE
ANIMALI Kafshe shtepiake: Qen, Mace PA PAGESE PA PAGESE PA PAGESE