Merkure, Korrik 27, 2016

Agemar

Bileta Trageti AGEMAR
Emri Juaj (*)
Invalid Input
Telefoni (*)
Invalid Input
Adresa Email-it (*)
Invalid Input
Lloji i Udhetimit (*)

Invalid Input
Data e Nisjes (*)
Invalid Input
Data e Kthimit
Invalid Input
Nisja nga (*)
Invalid Input
Mberitja ne: (*)
Invalid Input
Lloji i Akomodimit (*)
Invalid Input
Sa te Rritur (*)
Invalid Input
Sa Femije deri 11.99
Invalid Input
Sa Bebe deri 1.99
Invalid Input
Makine (*)

Invalid Input
Lloji i Makines
Invalid Input
Kerkese Tjeter
Invalid Input

INFORMACION PER TIPET E AKOMODIMEVE DHE CMIMET BAZE

AGEMAR
BARI - DURRES - BARIKODI KABINA SEZON I ULET SEZON I MESEM


VAJTJE VAJTJE
LUX LUKS 70 115
A2 2 KREVATE KABINE E JASHTME ME DUSH DHE SHERBIM 61,5 81,5
A3 3 KREVATE KABINE E JASHTME ME DUSH DHE SHERBIM 61,5 81,5
A4 4 KREVATE KABINE E JASHTME ME DUSH DHE SHERBIM 61,5 81,5
B2 2 KREVATE KABINE E BRENDESHME ME DUSH DHE SHERBIM 51,5 71,5
B4 4 KREVATE KABINE E BRENDESHME ME DUSH DHE SHERBIM 51,5 71,5
C2 2 KREVATE KABINE E BRENDESHME PA DUSH DHE SHERBIM 41,5 61,5
C4 4 KREVATE KABINE E BRENDESHME PA DUSH DHE SHERBIM 36,5 46,5
ATS POLTRON 31,5 46,5
D KUVERTE KAFSHE SHTEPIAKE: MACE QEN PA PAGESE PA PAGESETARIFAT E AUTOMJETEVE


KODI AUTOMJETI SEZON I ULET SEZON I LARTE


VAJTJE VAJTJE
MAKINE AUTO DHE FUORISTRADA DERI 180 Cm h 61,5 81,5
RIMO PORTO BAGAZH MAX 300cm 35 36,5
MBS MINIBUS/ MONOVOL / RULO / KAMPING/ RIM MAX 600cm 90 91,5

Nga 600 deri 700 cm 120 101,5

Nga 700 deri 800 cm
111,5
AUTOBUS AUTOBUS ME TE PAKTEN 50 % TE VENDEVE TE ZENA 137 136,5
MOTO MOTOCIKLETA, SCOOTER, 30 31,5
BICIKLETE BICIKLETE PA PAGESE PA PAGESE


TRIESTE - DURRES - TRIESTEKODI KABINA SEZON I ULET SEZON I MESEM SEZON I LARTE


VAJTJE VAJTJE VAJTJE
LUX LUKS 135 150 160
A2 2 KREVATE KABINE E JASHTME ME DUSH DHE SHERBIM 115 130 140
A3 3 KREVATE KABINE E JASHTME ME DUSH DHE SHERBIM 115 130 140
A4 4 KREVATE KABINE E JASHTME ME DUSH DHE SHERBIM 115 130 140
B2 2 KREVATE KABINE E BRENDESHME ME DUSH DHE SHERBIM 105 120 130
B3 3 KREVATE KABINE E BRENDESHME ME DUSH DHE SHERBIM 105 120 130
B4 4 KREVATE KABINE E BRENDESHME ME DUSH DHE SHERBIM 105 120 130
C2 2 KREVATE KABINE E BRENDESHME PA DUSH DHE SHERBIM 90 107 115
C4 4 KREVATE KABINE E BRENDESHME PA DUSH DHE SHERBIM 90 107 115
ATS POLTRON 75 85 100
D KUVERTE 70 80 95

KAFSHE SHTEPIAKE: MACE QEN PA PAGESE PA PAGESE PA PAGESE
TARIFAT E AUTOMJETEVE


KODI AUTOMJETI SEZON I ULET SEZON I MESEM SEZON I LARTE


VAJTJE VAJTJE VAJTJE
MAKINE AUTO DHE FUORISTRADA DERI 180 Cm h 105 115 130
RIMO PORTO BAGAZH MAX 300cm 50 55 60
MBS MINIBUS/ MONOVOL / RULO / KAMPING/ RIM MAX 590cm 160 180 200

SIPER 590 cm 190 210 230

SHTESE PER CDO SUPLEMENT 30 35 40
AUTOBUS AUTOBUS ME TE PAKTEN 50 % TE VENDEVE TE ZENA 230 240 250
MOTO MOTOCIKLETA, SCOOTER, 50 55 60
BICIKLETE BICIKLETE PA PAGESE PA PAGESE PA PAGESE