Enjte, Korrik 28, 2016

Bianca Resort 5*, Kolasin, Mali i Zi

Bianca Resort & SPA, Kolashin

Paketa e Vitit te Ri

30 Dhjetor - 2 Janar


 1. 459 euro / person ne dhome Standart/Superior  -  Pakete 3 nete / 4 dite
 2. 515 euro/person ne dhome StandartSuperior – Pakete 4 nete / 5 dite


Ne pakete perfshihen:

 • Akomodimi per 3 ose 4 nete (sipas perzgjedhjes se paketes).
 • Mengjeset  dhe darkat per ditet e qendrimit
 • Darka Speciale e Vitit te Ri 31.12.2012
 • Argetim dhe  muzike live ne datat 1 dhe 2 Janar.
 • Perdorimi I Pishines, Saunes, Jacuzzi
 • Internet falas
 • Transferta ne pistat e Skive

Nuk perfshihet ne pakete:

 • Transporti
 • Cdo gje qe nuk eshte permendur ne “ perfshihet”

Paketa Krishtlindjeve

Datat sipas deshires
 • 2 nete / 3 dite – 143 Euro / person ne dhome Standart / Superior
 • 3 nete / 4 dite – 170 euro / person ne dhome Standart / Superior
 • 4 nete / 5 dite – 185 Euro / person ne dhome Standart / Superior

Ne pakete perfshihen:

 • Akomodimi per 2, 3 ose 4 nete (sipas perzgjedhjes se paketes).
 • Mengjeset  dhe darkat per ditet e qendrimit
 • Darka  Festive e Krishtlindjeve
 • Argetim dhe  muzike live.
 • Perdorimi I Pishines, Saunes, Jacuzzi
 • Internet falas
 • Transferta ne pistat e Skive

Nuk perfshihet ne pakete:

 • Udhetimi
 • Cdo gje qe nuk eshte permendur ne “ perfshihet”